Balkan Admin oktober 24, 2022

Lång erfarenhet av transporter till & från forna Jugoslavien

Balkanhalvön är ett område med växande transportbehov, då det har enorm tillverkning inom olika industrier. Vissa räknar in både Grekland, Turkiet, Rumänien och Slovenien som ett Balkan land. Dock är det endast följande länder, vars hela yta ligger på Balkanhalvön: Albanien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kosovo, Montenegro, Nordmakedonien. Grekland, Kroatien och Serbien ligger till större delen på halvön och länder med mindre yta på Balkanhalvön är Rumänien, Slovenien och Turkiet.

Jelo Transport har lång erfarenhet av transporter till och från hela Balkan. Behöver du transportera något till eller från en av Greklands eller Kroatiens många öar, eller till någon annan skönhet på Balkanhalvön? Då är det extra viktigt med tullkunskap, då en del av länderna ännu inte är medlemsstater i EU. Att exportera eller importera produkter från icke EU länder, kräver kunskap och förberedelse, vilket vi hjälper våra kunder med. Vi talar samtliga Balkanspråk, en klar fördel och har visat sig vara guld värt!

Flertalet export- och importavgångar per vecka med stycke- och partigods, antingen via terminal i Malmö eller direktlastningar. Kompletta lastningar kan vi lösa samtliga dagar i veckan. Tätare avgångar, ger i sin tur kortare ledtider. Efter mångårigt samarbete med partners och agenter i Europa, erbjuder vi även Cross-Trade till och från Balkanländerna. Sjötransport ut till öarna runtom Balkanhalvön, utkört dörr-dörr, alternativt till eller från hamnarna i Grekland eller Kroatien. Transporter till och från Cypern trafikerar vi också med kombinerad väg- och sjötransport. Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor, vi hjälper dig.

EUROPA hela TRANSPORT
EUROPA
Via etablerade partners.
jelo express transport eu snabba leveranser 2
EXPRESS
Kortast möjliga ledtid?
specialtransport specialfrakter europa balkan sverige
SPECIALTRANSPORT
Långt, brett, högt & tungt.
tullhantering tulldokument
TULLHANTERING
Vi hjälper dig.
JELO Transport

Vi finner alltid en väg

Jelo Transport logo vit