Europa Admin oktober 24, 2022

EUROPA

Vi transporterar till hela Europa via etablerade partners

Europa är världens tredje folkrikaste världsdel, närmare 800 miljoner invånare bor i Europa, där ytan är ungefär sju procent av jordens landyta. Transporter till och från Östeuropa, Västeuropa och Sydeuropa trafikerar vi dagligen. Jelo Transport har erfarenhet av transporter till och från Polen, Tjeckien, Slovakien, Ungern, Bulgarien, Rumänien, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Luxembourg, Liechtenstein, Italien, Österrike, Spanien, Portugal, Frankrike, Grekland och Turkiet. BeNeLux har blivit en viktig marknad för oss, med dagliga avgångar till och från länderna.

Baltikum, med länderna Estland, Lettland och Litauen, ligger nära Sverige, men kan ibland vara knepigt transportmässigt. Vi har transporter till och från Baltikum flera gånger per vecka. Vi transporterar till och från Storbritannien och Schweiz flertalet gånger per vecka. Kunder önskar oftast hjälp med både export- och importförtullningarna i samband med transporterna, vilket vi hjälper dem med. Ibland behöver transporter till eller från Irland gå via England och då ser vi till att godset transiteras på rätt sätt, så att transporterna kan lastas och lossas i tid.

Transporter till och från Cypern och Greklands öar löser vi med kombinerad väg- och sjötransport via hamn i Pireus eller Thessaloniki. Export- och importavgångar stycke- och partigods, antingen via terminal i Malmö eller direktlastningar. Kompletta lastningar kan vi lösa samtliga dagar i veckan. Tätare avgångar, ger i sin tur
kortare ledtider. Även behov av distribution inom Europa kan vi tillgodose, via etablerade partners med egna terminaler och distributions bilar. Dagliga transporter till och från BeNeLux. För kunds räkning lastar vi 5 dagar per vecka, även under helgen, från Sverige till Nederländerna och omvänt.

GPS övervakade transporter, lastas och lossas samma dag. Behöver ni något skräddarsytt upplägg, har ni behov av dagliga avgångar eller säkerhetstransporter? Hör av er!

balkan transport fd Jugoslavien balkanhalvön
BALKAN
Har vi koll på.
jelo express transport eu snabba leveranser 2
EXPRESS
Kortast möjliga ledtid?
specialtransport specialfrakter europa balkan sverige
SPECIALTRANSPORT
Långt, brett, högt & tungt.
tullhantering tulldokument
TULLHANTERING
Vi hjälper dig.
JELO Transport

För gods skull.

Jelo Transport logo vit